måndag 18 april 2011

I vårsolens glans

Våren verkar ha kommit för att stanna. Underbart. Det ser dessutom ut som att hela påsken ska bli solig. Marlons gudmor kommer på besök från London, alltid trevligt. Kanske slår vi till med en grillpremiär. Det är mycket som står på schemat den här veckan. Jobb, bak och annat fix. 

Igår passade vi på att vara ute, Marlon älskar sandlådan och ville inte höra talas om något mellanmål, han skulle leka minsann. Det är en fröjd att se hur han gräver med sin lilla spade och grejar med sin hink. 



Som vi älskar våren. Bara jag slipper pollenchock, jag har dock preparerat mig med ögondroppar och nässpray. Det är ingen hit att gå och snora och klia sig i ögonen, det är skitjobbigt rent utsagt.

Snart kommer två av Marlons kusiner på besök och innan dess ska jag ta en promenad med Marlon. Vi älskar vår nya vagn, vi har däremot inte hört ett ord från Air France och de reklamationer vi gjort. Jag fattar att de har mycket att göra och har förmodligen väskor och annat som försvinner dagligen, men kom igen. Hur lång tid ska det behöva ta?

Vi har fortfarande inte köpt någon ny bilbarnstol till Marlon, han åker fortfarande runt i en lånad från AF. Den är verkligen inte helt hundra och han sitter långt i från bra i den. Vi ska köpa en Maxi Cosi Mobi men väntar på ett bra tillfälle. Vi har kollat lite på Blocket, annars köper vi en ny. Vi får ändå ersättning från AF för den de slarvat bort.

1 kommentar:

Elin sa...

Va söt han är!

Har ni en babyproffsen vid er? Dom har kampanjer på flera barnstolar nu i dagarna!