lördag 26 mars 2011

Babies R Us

Igår tog vi en tur västerut, mot Pembroke. Här finns det närmaste Babies R Us och dit var vi ju tvungna att åka. Det är som ett ICA Maxi med bara babygrejer, det som inte finns här, är inte värt att ha. Kläder, skor, mat, barnvagnar, blöjor, spjälsängar, nappflaskor, you name it. Babyproffsen i vår stad kan slänga sig i väggen. (de kan de i och för sig göra ändå)


Marlon tittade förundrat på allt som omringade honom. Han fick ett mjukt fotoalbum i plast som han både kan titta i och smaka på. Det blev lite annat smått och gott också. 


Hyllvis med Fisher Price-grejer. Jag hade mycket sånt när jag var liten och gillar deras grejer jättemycket. Dessutom är det snorbilligt här och det är svårt att låta bli att handla. Marlon fick en fjärrkontroll i plast.


Efter shoppingen åt vi på Outback Steakhouse, som fått pris för sitt kött. Här har vi ätit ett par ggr förut och vi har alltid varit nöjda. 


Marlon är numera ganska van vid de amerikanska barnstolarna. Han har fullt upp med att ha koll på sin omgivning och flirtar gärna med servitriserna.


Förrätten blooming onion är en klassiker på Outback. En friterad jättelök med dijoncreme. Gott och säkert jäkligt nyttigt.


Coconut Shrimp


Sirloin steak med bakpotatis. Medium rare. Perfekt. 

Idag ska Marlon träffa sina kusiner för första gången. Det ska bli jättekul, naturligtvis. Dagarna går lika fort här som hemma, om inte fortare på något vis. Marlons näsa har börjat rinna och han är lite låg idag. Varje gång han nyser är det stadiga elvor som kommer och jag hoppas han blir bättre snart. Jag har själv varit småförkyld i ett par dagar så det var väl bara en tidsfråga innan han också blev snorig. Han har dock humöret uppe men ratade morgongröten. Aptiten är försämrad. 

Just nu sitter han och tittar i en av sina böcker. Johan ligger och sover, han kom en fyra i morse. Så fort han vaknat och ätit frukost ska vi åka och kolla på skor. Vi behöver båda skor till kryssningen. 

Inga kommentarer: