tisdag 10 maj 2011

En GOD morgon

Tisdag betyder jobbdag för mig och jag ska snart ge mig ner till stan. Det lockar inte jättemycket eftersom det är rena sommarvädret ute. Det är redan 17 grader och det förväntas bli 24. Magiska temperaturer pratas det om och jag kan inte annat än att hålla med. 

Igår var jag och Marlon hemma hos en vän och hennes son. Vi var ute precis hela dagen och det tog på krafterna. Ett par grillade korvar på kvällen och lyckan var gjord. 


Förberedelserna inför helgens ettårskalas fortsätter. Vi ska ha fest i dagarna två och det är faktiskt en hel del att tänka på. Tur jag är hemma både torsdag och fredag så jag hinner baka det som ska bakas. Det känns helt otroligt att han redan ska fylla ett. Han är ju min lilla bebis fortfarande...

3 kommentarer:

Vikal2 sa...

Tiden går så otroligt fort och det blir man mer varse om när man har fått barn.. ändå känns det ju inte så på en själv :)

Elin sa...

Här står också bakning på schemat. Kanelbullar är redan klara, puh. Vad ska ni baka?

Mallis in real life sa...

Viktoria: Ja, en annan blir ju knappast äldre...=)

Elin: Här på bloggen lämnar jag inga detaljer om vad jag ska baka.....håller det lite hemligt tills vidare. Vill överraska mina gäster som också är trogna läsare av bloggen.