måndag 4 april 2011

Poolhäng och hamburgese, por favor

Cirka 30 grader i skuggan. En hemmagjord hamburgare och en kall öl. Sommaren tycks aldrig ta slut men nu börjar det närma sig hemfärd. Blandade känslor naturligtvis. Borta bra men hemma bäst, sägs det. Den här gången känns annorlunda. Jag lämnar min familj, nästa gång de träffar Marlon är han två år gammal. De missar mycket. Jag med. Men så är det och så har det alltid varit. 





Marlon tar verkligen tillfället i akt och chillar ordentligt i poolen. Det dröjer länge innan vi kommer bada utomhus nästa gång. (om man bortser från i morgon då det blir bad i havet) Han har acklimatiserat sig riktigt bra och har utvecklat ett fantastiskt tålamod, speciellt när vi är ute och äter. Han ser sig nyfiket omkring och vill "prata" med alla. Han sträcker ut sina små händer mot främlingar och pekar med sitt lilla pekfinger.

Han har fått smaka mycket mat och gillar den amerikanska barnmaten också. Speciellt de goda puréerna, som det är lite andra smaker på. Vi ska köpa med en laddning hem.

I morgon ska vi spendera förmiddagen på Hollywood Beach för att sedan fixa det absolut sista inför hemfärden på tisdag eftermiddag. Vi landar i Sverige på onsdag middag och bör vara hemma vid tretiden på em. Dock har vi ett och annat att lösa på Landvetter och Air France ska få lite att bita i. Marlons bilstol är fortfarande försvunnen och de kommer att bli betalningsskyldiga för både den och vagnen vi köpte i New York.

Should be interesting...

Inga kommentarer: