söndag 3 april 2011

Pizza night

I fredags beställde vi hem pizza på kvällen och Marlon fick smaka en bit. Om han gillade det? Jaaaaa...



Papa Johns pizza is to die for. Jag kan lätt tycka i mig 3-4 slices. Man doppar dessutom crusten i vitlökssmör som medföljer varje pizza. Nyttigt som bara den. Det blir detox när vi kommer hem. Jag längtar efter gymet, men jag längtar inte direkt hem. Vi har det bra här, vädret är helt underbart och man får hur mycket energi som helst.

Marlon trivs här och det är skönt att bara ha på sig shorts och tisha. Han älskar att bada i morfars pool, han älskar att krypa runt i deras stora hus och har fått en fallenhet för att ta sig upp på bord. Han kommer bli en klättrare kan jag lova. Inga tendenser till att vilja gå och så fort man håller honom i händerna sätter han sig på knäna. Han gör inga större ansträngningar med andra ord. Han trivs med att krypa men det innebär väldigt slit på kläderna. Tur byxor är billigt här!

Just nu är det 24 grader ute och solens strålar vilar varmt på min fars bakgård. Palmerna vajar lite slött i vinden och himlen är ljusblå. Det är extremt lätt att vänja sig vid det här vädret. Hemma har väl knappt våren vaknat?

3 kommentarer:

Unknown sa...

Gött!

:*¨¨*:♥ KRAM ♥:*¨¨*:

Clara sa...

hej! jag ska åka till new york den 13 april, och just nu håller jag på att klura ut vad jag ska ha för kläder med mig. Det är jätte svårt tycker jag! ska man ha med sig tjocke-tröjor och långa byxor eller shorts och linnen?

MVH clara!

Mallis in real life sa...

Camilla: Ja!

Clara: April kan vara hur fint som helst. Jag skulle verkligen inte packa med mig för mycket varma kläder. Nu när vi åkte hade jag inte ens med mig en jacka utan en vanlig hoodie och en långärmad tröja. Jeans och kanske shorts också. Glöm inte att man även kan shoppa det man behöver! =) Jag tror dock att det kommer vara varmt och skönt när ni är det. Och kalla kvällar. Lycka till och ha en underbar resa. NY is lovely.