torsdag 14 april 2011

Kärlek i stort litet format

Idag är det 11 månader sedan Marlon kom. 11 månaders kärlek förpackat i en liten pojkkropp. Tänk att mitt hjärta är kapabelt att älska någon så mycket som jag älskar honom. Ibland känns det som om det ska brista, att det svämmar över av känslor. Då svämmar i och för sig ögonen över då jag kan börja snyfta av att bara titta på honom.  =)


Att vara Marlons mamma är naturligtvis det bästa som finns, men det är också allt runtomkring. Jag älskar att vara mamma, kanske är det min mening med livet. Att få vara Marlons mamma. Eventuella syskon har inte diskuterats, men kanske slår den tanken rot en dag. Jag fyller 36 år i sommar och känner ett visst ansvar.

Det är mycket som ska hinnas med men livet känns oerhört bra just nu. Tycker alltid det går i vågor men just nu går det bara bra. Inga bakslag rent känslomässigt, inte heller några orosmoln på min annars lite tunt gråa himmel. Marlon lyser upp hela min värld och gör att saker och ting känns betydligt lättare än innan han kom.

De här 11 månaderna han har varit hos oss har dock varit en känsloresa utan dess like. Hormoner till höger och vänster och stundtals har man känt sig redo för dårhuset. Blanda det med outhärdlig lycka och krydda det med gränslös kärlek och vi har ett lyckat mammarecept. För visst är det en dans på rosor, men en dans med svåra steg*

* textraden är hämtad ur en Winnerbäck-text

5 kommentarer:

Josephine sa...

Grattis lille Marlon på 11-månaders-dagen!

Saltistjejen sa...

haha vad bra beskrivet! Jag älskar också att vara mamma till våra lilla dotter, men jag tror inte jag omfamnat det på samma vi som du? Men ett under är det verkligen att få vara med och lära känna sitt eget barn. Få följa det på deras färd i livet. Helt fantastiskt och det bästa jag hittills varit med om. Dock även det svåraste. :-)
Kram!!

Hanna sa...

Sant sant :) Jag har faktiskt inte fattat riktigt 100 att det är Frans som varit i min mage och att han är häften jag och hälften Johan... Skumt :) Han är otroligt söt er lille Marlon! Grattis på 11 månaders dagen, om 3 dagar är det min Frans tur :)

marie sa...

Jag tycker barn är meningen med livet alla dagar! :) kram

Mallis in real life sa...

Josephine: Tack säger Marlon

Saltis: Håller med dig. Kram

Hanna: Åh, lille Frans är så fin. Grattis till honom också då ra.

Marie: Du har så rätt så...