måndag 21 mars 2011

Söndag i Brooklyn

Idag har det varit en strålande dag i New York och vad passar bättre än att spendera en sådan dag i Brooklyn. Ett lugnt och skönt avbrott mot myllret på Manhattan, gatorna var näst intill folktomma och endast ett fåtal butiker hade öppnat. Vi var ganska hungriga och begav oss direkt till Fatty Cue för att äta brunch.


I Williamsburg kryllar det av vintage och second hand. Här finns säkert massor av kul att shoppa, om man bara är intresserad. Jag är inte mycket för second hand över huvud taget om det inte gäller möbler och det kan bli svårt att få med sig hem. =)


En solig dörröppning i Brooklyn.


Marlon sov under nästan hela besöket på Fatty Cue och jag och Johan fick äta i lugn och ro. Här erbjöds en fantastisk brunch och att välja något ur menyn var inte helt lätt. 


I taket hänger en guldglittrande gris. Mycket innovativ. 


Vi käkade ribs, Cue BLT med koriander/bacon och en macka med bringa. Allt var supergott.


Godast var dock mackan med koriander/bacon. Den här brunchen var nog bland det godaste vi ätit sedan vi kom till New York. 


En liten stund i en solvägg på Bedford Avenue. Marlon har varit duktig kille idag med, han tyckte om alla hundar i Brooklyn och pekade fint på dem alla. Han får något glittrande i ögonen när han ser en hund och hans sätt att säga vov-vov på får en att smälta totalt. Även idag har han charmat människor runt omkring sig, favoriten är tunnelbanan där han glatt vinkar på människor. Det är underbart att se.

Jag tycker att han acklimatiserat sig bra till New York men jag får lite dåligt samvete för att han sitter så mycket i vagnen. Jag och Johan turas om att bära på honom då och då för att han ska få lite omväxling. När vi kom tillbaka till hotellrummet idag var hans ben fulla med kryp och han har levt lite rövare här idag. Det blev en tidig kväll och vi köpte med oss mat hem från Eataly. Ett mycket klokt val. Jag berättar mer om det i nästa inlägg.

Nu ska vi snart sova och jag ber en stilla bön att Marlon väljer att sova mer än två timmar i taget i natt.

6 kommentarer:

Norpan sa...

Det låter som ni har det underbart! O snart bär det väl av till ännu soligare trakter såg jag på FB. Ha det så himla härligt! Kram kram

Anonym sa...

Snart ska jag alltså få höra lite om Eataly! =) Intressant!

Brooklyn såg soligt och härligt ut btw. Glad för er skull!

Kram,
Susanne

Mallis in real life sa...

Norpan: Japp i morgon är det dags för Miami och lite sol och värme för en gångs skull. Kram på dig

Susanne: Eataly var grymt! Kram

zwampen sa...

Oj vad där skall ätas?! Oj oj oj

J sa...

Vilken fin blogg du har. Jag drar till USA (åker till Orlando och ska sedan bila upp till NY längst kusten) på torsdag, längtar så. Ska def slå till på en brunch på Fatty Cue. Tack för tipset!

Jim sa...

Verkar galet bra. Ta hand om er.