söndag 27 mars 2011

Kvällspromenad på stranden

En kvällspromenad på stranden är aldrig fel. Marlons kusiner kom på besök och vi åkte alla ner till Hollywood Beach för att äta glass och kolla på folk. Jösses, vad folk det var där nere. 


Marlon börjar bli van vid den "nya" bilbarnstolen. Den är väldigt komplicerad och jag är inte själv överförtjust i den. Den är krånglig att få i honom i, dessutom är den på gränsen för liten. 10 kilo är max och Marlon vägde 9985 innan vi åkte. Han precis som jag, har ätit mycket gott sedan vi kom till USA.


Underbar solndedång


Marlon med sina svensk/cubansk/italienska kusiner.


Vattnet i havet var nästintill ljummet och vi gick en stund i strandkanten.



Efter promenaden fyllde vi på med mer gottigheter. Två kulor Ben & Jerrys, en med Chocolate Therapy och en med Coffee. Helt underbart gott. Tänk om man hade sådana här glassbarer hemma.

Marlon passar på att få tänder när vi är här och mufflar lite extra, annars mår han toppen. Näsan rinner lite mindre och förhoppningsvis kan vi snart bada igen. Jag köpte något som heter Orajel, något som ska lindra vid tandsprickning och ta mig tusan om det inte hjälpte. Dessutom smakar det cherry och Marlon verkar ha mindre ont. Varför har vi inte sånt hemma? Eller har vi det?

Idag fyller min lillebror 30 och det ska firas minsann. Huset fullt och Johan ska fixa käk, själv ska jag baka lite foccaccia senare. Men först ett förmiddagsdopp i poolen.

=)

2 kommentarer:

Nina "Morgonpigg 3 barnsmamma" sa...

Ser heeeeelt underbart ut!!! Njut njut njut, här hemma blåser vi typ bort! SNARK! KRAMAR

Saltistjejen sa...

Å så härligt ni ahr det
Hemma brukar folk jag känner med småbarn köra med alvedon som de löser upp i lite vätska och stryker på tandköttet!!! Det säger de hjälper mot det onda när de små har smärta av tänder som är på väg.
Kram!