torsdag 19 maj 2011

Tänder, spruta och ettårskontroll

Ettårskontrollen i tisdags gick bra. 80,5 centimeter och 10600 gram. Lång och slank kallades det. Varsin spruta i varje ben, ett par tårar och lite feber på kvällen. Jag som trodde att Marlon inte skulle ta någon spruta. Läkarundersökningen gick bra och allt såg tiptop ut. Själv har jag jobbat i två dagar nu och som vanligt är det fullt upp. 

Igår var jag dessutom ute och åt med några mammor i vår föräldragrupp. Utan barn! Det blev biff och bea och en Hof. Fantastiskt sällskap och god mat och vi lyckades faktiskt prata om annat än våra barn, även om de kom på tal några gånger. Vi konstaterade åter att vi haft tur med vår föräldragrupp och att vi är glada att ha varandra. Idag ska vi träffas på biblioteket för lite information. 


Marlon fick en cykel av sin farmor i ettårspresent och den blev snabbt en favorit. Han sitter så nöjt och glider med när vi är ute och går/cyklar. Med styrning i bak är det bara att hänga med. En toppenpresent tycker även vi.




Marlon var lite mufflig hela dagen igår och Johan hade fullt upp med att pyssla om Marlon. Han hade fortfarande lite feber under förmiddagen plus att en ny liten tand sprack upp under kvällen. Det tog tid för Marlon att få ro i går kväll men till slut somnade han och fick sova mellan mig och Johan hela natten.

Idag är han på strålande humör och minnet av gårkvällen verkar bortblåst. Han har börjat gå upprätt på knäna, vilket ser ganska roligt ut. Trivs dock bäst med att krypa, då är han snabbast.

2 kommentarer:

Saltistjejen sa...

Härligt att kollen gick bra. Vilka fina bilder på Marlon också! Och fint att du fått så bra kontakt med andra i föräldragruppen. Sådant är super!

Mallis in real life sa...

Saltis: Tack så mycket. =)