torsdag 12 maj 2011

Baka, baka liten kaka

Efter en bra natt med lite återvunnen energi hoppas jag kunna ta tag i vissa göromål under dagen. Fönster ska putsas, badrummet rengöras och lite allmän hopplockning. I morgon sker den stora bakningen men kom på att jag hade ingredienser hemma till chocolate chip cookies också. Varför inte ta och slänga ihop några sådana?


Kaffet på bilden har inget med själva bakningen att göra, eller jo, om man ser den som en energi-förstärkare. 

Den bästa tiden att få någonting gjort är på morgonen då Marlon är nöjd med att leka på sitt rum eller titta på morgon-tv. Jorå, vi låter gossen titta på tv. Han gillar mest reklamen men på fem minuter hinner man göra mycket. Som att slänga in ett blogg-inlägg till exempel. Jag hinner nätt och jämt med min egen blogg och ber om ursäkt för brist på kommentarer i vissa av era bloggar. Jag läser när jag hinner men är riktigt dålig på att kommentera för tillfället. 

Hur som helst är det dags att käka frulle nu. Solen skiner idag med, det är bäst att passa på att vara ute. Kanske tar vi en promenad till staden för att fixa det absolut sista inför Marlons ettårsdag på lördag. 

3 kommentarer:

Linda- Mamma till Alfred sa...

Jaaa hihi exakt, de vill vara nära, när vår lilla hund ligger där vill helst vår stora hund vara där också men det blir liiiite tajt med plats;)

Elin sa...

Jag har aldrig bakat chocolate chip cookies. (Annat än Nestle Tollhouse på tub) Är det alla ingredienser som behövs?! Kan du inte slänga upp ditt recept här?

Vikal2 sa...

Jag var på ett cafè/lunchrestaurang idag som hade sånna där maccarons.. ska dom vara så ynka små?
Två bett så var ju kakan borta..!
Hade du recept på sånna? de var faktiskt rätt goda..
Kram