söndag 3 april 2011

Shopping och lunch med brorsan

Idag gjordes den slutgiltiga shoppingen. Allt som inte köpts har nu landat i fina shoppingbags här hemma på 100 Thomas Road. Återigen förundras jag över priserna hemma och kommer ifrågasätta alla inköp hädanefter. Här får man otroligt mycket för pengarna. 


På Nike Store Outlet hittade jag dessa rosa/silvriga godbitar. Som den träningsglada människa jag är får jag aldrig nog av träningsskor. Nike är dessutom bäst!


Tommy Hilfiger Outlet. Perfekt för mig. Hittade en bikini, en klänning, ett par shorts, två tishor och en plånbok. Till lilleman hittade jag också några tishor. Till Elin W: Din son kommer rocka fett i Igelstorp. Han har fått mycket fina kläder han med!


Hade en Kitchen Aid bara vägt lite mindre hade vi köpt även en sådan. På dessa 300 dollar hade vi dessutom en kupong på 20%. Vi köpte ändå ingen. Det är nästan löjligt hur billigt just Kitchen Aid är i USA, hemma är det värsta statusprylen. Här är det samma skit som allt annat. 


Jag och min storebror Chris. Han och hans flickvän mötte upp oss på Sawgrass och vi hade en fantastiskt trevlig shoppinglunch. Ännu en toppendag i södra Florida där solen lyser vareviga dag. I morgon blir det poolhäng med hemmagjorda hamburgare.

Life is good.

Just so you know...

Just det, häll på att glömma. Marlon har skött sig finfint hemma med morfar och grandma Liz. I morse mufflade han lite grann innan vi åkte och nu på kvällen förstod vi varför. Ännu en tand har tittat fram. Nu går det på löpande band.

=)

7 kommentarer:

Elin W sa...

Åhh jag längtar som en tok tills jag får lägga händerna på alla fina inköp. Jag är så sjukt nyfiken! Vi behöver lite uppmuntran då M just nu har dubbelsidigt öroninflammation och tycker att life sucks!

En Kitchen Aid hade ju inte varit helt fel häromdagen när jag vispade maräng, men aldrig att jag pröjsar 5000 pix för den!

Njut ordentligt sista tiden

Kramar!!

Josephine - Mamma till Devin sa...

Vilken resa! Njut nu riktigt ordentligt innan ni kommer hem! Och på tal om det, när är ni åter igen i gamla Svedala? :)

Vad tråkigt ändå att Mexico var en sådan besvikelse dock! Har ni varit på Dominikanska någongång förresten?

Ta hand om er och njuuuut!

Anonym sa...

synd att den väger så mycket, annars hade det varit ett riktigt kap!

Erica sa...

kommentaren ovan var från mig :-)

Mallis in real life sa...

Elin: Stackars lilla M. Hoppas han blir bättre snart för ont i öronen är bland det värsta som finns. Vi hörs och ses snart. Kram

Mallis in real life sa...

Josephie: Vi är tillbaka i Sverige på onsdag. Ännu finns det tid för sol och bad. Det är alltid skönt att komma hem men vädret här är helt underbart och jag kommer sakna det enormt.

Vi har aldrig varit i Dominikanska, men jag har hört att det är bra. Planer på att åka dit?

Kram

Mallis in real life sa...

Erica: Sannerligen ett kap!