fredag 8 april 2011

Jetlag?

Gårdagen gick lite som i ultrarapid. Jag lyckades på något sätt att packa upp alla väskor, plocka undan, lägga lite i tvätten och sortera Marlons alla nya kläder. Han drog den högsta vinsten den här resan och har en helt ny garderob. Jackor, jeans, t-shirts i mängder, byxor och fyra par skor. Ongen ska inte behöva frysa, den saken är klar. Hur kan man hålla sig från att shoppa när allt är snorbilligt? 

Marlon sov som bekant till 10.00 igår och höll sig vaken ända till klockan 14.00, då var det dags för en lur igen. Han somnade som en stock i vår säng och jag passade på att ta ett kort innan jag lade över honom i hans säng. Underbart ljuvlig. Han har börjat få lockar i nacken. Han ser så liten ut när han sover, som en liten baby igen. 


I morse chockade Marlon mig återigen genom att sova till 10.00, är detta en släng av jetlag månne? Jag klagar verkligen inte. Ska bli väldigt intressant att se hur det blir framöver. Det har varit full fart sedan han slog upp sina blå ögon och extra glad blev han när han såg att Mozart låg i sängen.


Här undersöker han sina nya skor, iklädd ny pyjamas från Baby Gap. Numera tar han sig även upp i vår soffa, han övade sig frenetiskt på detta hemma hos sin morfar. Han är full av färdigheter och det gäller att hänga med. Vårt hem är barnsäkert om man jämför med min fars. Herregud, det gick inte lämna Marlon ensam i många sekunder innan han hittade något som han inte skulle ha. Hemma är bäst, i alla fall om man frågar Marlon.


Vi hämtade Mozart i går eftermiddag. Det blev ett kärt återseende och Marlon blev superglad. Nu är allt som vanligt igen.

I morgon jobbar jag och det ska bli kul. På söndag blir det en halvdag på gymet med föreläsning och pass. Tänkte slänga ihop något nytt tills dess men tiden verkar inte räcka till. Deltagarna får nog stå ut med den "gamla" versionen. Det är ju ändå fyra veckor sedan jag körde. Ska bli skönt att komma igång igen.

3 kommentarer:

Josephine - Mamma till Devin sa...

Välkomna hem igen! :)

Norpan sa...

Välkommen hem! Gladast är nog Mozart som får ha er hemma igen :) Han ser helnöjd ut! :) Kram

Mallis in real life sa...

Josephine: Tack så mycket!

Norpan: Ja, Mozart är nog gladast av alla. =)

Kram på er tjejer