tisdag 26 april 2011

En underbar påsk

Påsken i år har varit något utöver det vanliga. Inte bara att jag firat påsk som mamma för första gången utan för att vi haft/har fantastiskt sommarväder. Vi har suttit ute hur mycket som helst och den Florida-baserade solbrännan har fått en skjuts i rätt riktning. 

I går var vi på turné och hälsade på folk både här och där. Vi fikade på mysiga verandor och käkade grillat i kvällssol. I lördags grillade Johan lammracks och det bjöds på fantastiska tillbehör. Helgen har varit toppen med andra ord. 



Marlon älskar att vara utomhus och sliter sönder både byxor och skor när han drar fram som en bulldozer över asfalt och gräs. Vi har övat på att gå lite och nu går han om man håller i honom i alla fall, han har en lätt bakåtlutad stil och ser ganska rolig ut när han går.

Idag har jag längtat efter sängen hela dagen och efter kvällens avsnitt av Desperate Housewives lär jag kasta mig i duntäcket och kuddarna. Förhoppningsvis sover Marlon bättre denna natt. I natt vaknade han tre gånger. Kan inte fatta varför han inte sover längre pass. Vällingen vi har börjat med verkar hjälpa föga mot dålig nattsömn. Känner mig en smula villrådig.

2 kommentarer:

Elin W sa...

Känner igen gräsmattan :-)
Tack för en trevlig fikastund och klädleverans, vi har snart provat igenom det mesta!

Kram Elin

Mallis in real life sa...

Elin: Toppen! Kram tillbaka