lördag 2 april 2011

At the mall

Här spiller vi ingen tid. Så fort vi kom hem från kryssningen gav vi oss iväg på ännu en liten shoppingtur. Aventura Mall ligger ett stenkast från min fars hus och är ett välbesökt shoppingcenter. Det har funnits sedan i början på 80-talet och först låg här endast JC Penney och Sears. Nu finns här 100-tals butiker och det är hur stort som helst. Nu finns varuhus som Bloomingdales, Macys och Nordstroms. Att gå igenom hela Aventura Mall tar en hel dag, men vi tog endast en halvdag. 




Den här butiken ska min syster börja jobba i. Med lite tur blir hon store manager inom ett år. 




Till min stora glädje hittade jag ett ställe som sålde macarones. Halva priset mot New York, men minst lika goda minsann.


Jag och lilla Marlon utanför Macys. Han passade på att ta en liten eftermiddaglur, vilket förlängde vår shoppingtur med en dryg timme, det kostade en extra liten slant. =)


På JC Penney hittade jag ett par jeansshorts från Levi´s för endast 20 dollar. Med hem följde även en röd liten scarf med ankare på och en fin liten top från Mango. Ibland är det bra att ständigt ha kameran runt halsen.

Vi har haft en finfin dag och i morgon är det dags för shopping deluxe. Marlons morfar och hans fru ska sitta barnvakt hela dagen och jag och Johan ska åka till Sawgrass för att köpa det sista innan vi åker hem. På inköpslistan finns bland annat jeans och träningsskor. Vi ska träffa min bror och hans flickvän för lunch på Cheesecake Factory också. Ännu en fullspäckad dag alltså.

2 kommentarer:

Elin sa...

skit snyggt! (kläderna!!) Sommar fräscht! Vilken butik jobbar hon i? Hollister el. Abercrombie? Otroligt lika oavsett :-)
Hur var cheesecake factory? Missade jag nåt?

Mallis in real life sa...

Elin: Min syrra ska börja på Hollister! Cheesecake Factory är fantastiskt god mat, riktigt trevligt ställe.

=)