onsdag 23 mars 2011

Waking up in Florida

Flygresan hit ner gick som en dröm. Marlon somnade precis innan vi lyfte och vaknade 20 minuter innan landning, vi var dessutom en halvtimme tidiga, vilket aldrig hänt mig förut. Till skillnad mot Sverige fick vi ta med oss vagnen ända fram till gaten och när vi gick av i Ft Lauderdale stod den uppställd och redo. Det är service det!



Marlon har sovit riktigt bra i natt och vi vaknade vid 7. Han har redan undersökt varenda vrå av huset och min pappas katt är fantastiskt spännande. Intresset är dock inte besvarat. Vid åtta i morse gick vi ut på baksidan av min pappas hus och Marlon fick syn på poolen och blev helt vild. Jag gjorde "misstaget" att doppa hans fötter i poolen och då var det kört. Bara att hoppa i. Som tur var var temperaturen i poolen helt ok och även mamman kunde doppa sin bleka lekamen i vattnet.

Jag trodde faktiskt att han skulle tycka det var kallt men han sprallade som vanligt. Vi är ju annars vana vid den 35-gradiga varmvattensbassängen på badhuset.

Idag ska det bli 85 farenheit, vilket motsvarar cirka 29 grader. Det blir en tur till något varuhus där vi ska inhandla puffar eller baby-badring till Marlon. Det kommer garanterat bli fler dopp i morfars pool.



Skönt att äntligen vara här.

3 kommentarer:

Caroline sa...

Vad skönt ni verkar ha det!
Kan meddela att Mozart idag har fått sin dos av lek med barn. F fixade det galant. Igår hade det varit skallgång efter honom. Efter att ha vänt upp och ner på hela huset hittade de honom bakom mikron :-)
Njut nu av två veckor i värmen. Här hemma är det vårvindar friska! Kram!

Mallis in real life sa...

Caroline: Ha, ha, ha. Hade han gömt sig bakom mikron. Skönt att han kom till rätta. =)

Vi har det toppen och kommer definitivt njuta av tiden som är kvar. Kram på er alla och hälsa dina föräldrar.

Jenny sa...

Gud vad skooont det ser ut!!!!