torsdag 24 mars 2011

Lunch och lite shopping

Efter morgondoppet i poolen igår begav vi oss ut på en liten runda med bilen. Vi behövde köpa lite blöjor och barnmat. Marlon trivs i värmen och är glad (tror jag) att bara behöva ha på sig shorts och t-shirt. Skönt att slippa mössa, jacka och vantar. Själv lallar jag runt i shorts, linne och flip-flops, min favoritutstyrsel. 


Igår blev det sushilunch (igen) och Marlon satt nöjt bredvid med en citronskiva i munnen. 


Efter lunchen tog Marlon en tvåtimmars-nap i vagnen och jag och Johan passade på att handla och ta en kaffe på:


Kaffet på Starbucks är under all kritik men i Florida finns inte mycket annat att tillgå. Antingen är det 100 grader varmt eller alldeles för mycket mjölk, eller ännu värre, både och. Jag har börjat beställa en liten latte med en extra shot, då blir det faktiskt helt ok. Men bara ok. Det finns ingen kärlek i deras bakverk men denna lilla caramelbrownie gick ner utan problem.

Air France ringde förresten igår. De har hittat vår chassi. Tydligen hade påsen gått sönder och chassit och bilstolen hade blivit separerade och taggen saknades. Jag sa att de kunde skeppa den direkt hem, vi har ju ändå ingen användning för den här så länge bilstolen saknas. Hoppas bara bilstolen dyker upp också.

Idag är alla i familjen lediga men vi har inga direkta planer. Solen lyser från en klarblå himmel även idag, men det blåser lite grann. Det blir nog en tur någonstans och ikväll ska vi äta på TGIF, trots att det bara är torsdag.

3 kommentarer:

marie sa...

Allt ni gör låter så härligt o lyxigt!! :D
Synd att man inte kan gå i flip-flop i sverige året runt, det hade varit fint det! :)

Vi har fått riktigt fint vårväder hemma nu, 13 grader, torrt och soligt har vi haft idag..kul att veta att det inte är minusgrader att komma hem till fortfarande kanske :)
kram

Elin sa...

Fy fan va nice ni har det! Jag är faktiskt mycket avundsjuk!!! Nästa gång tänker jag inte komma utan Lars. Är ju housbound här utan bil. Utan bil klarar man sig inte!!! Vill också äta sushi ute, dricka over-priced coffee och lalla i flipflops. Skönt att halva baggaget är hittat, alltid nåt!

Mallis in real life sa...

Marie: Skönt att våren äntligen kommit. Då känns det skönt att komma hem sen. Här är det perfekt sommarväder och man kan gå i linne och shorts hela tiden. Kram

Elin: Trist utan bil. Jag kör inte själv, det får Johan göra, trafiken här är helt galen. Jag sitter i bak med Marlon och bara njuter. =)

Ta med Lars nästa gång. Kram på er