måndag 28 mars 2011

I poolen

Igår var det otroligt varmt och skönt här. 28 grader och klarblå himmel med en lätt bris. Det blev mycket häng i poolen igår. Marlons kusin Nico lekte länge och väl med Marlon, som var hur nöjd som helst. 





Vi hade en mycket angenäm dag och jag fick min beskärda del av sol och bad jag med. Marlon passade på att ta en tvåtimmars-nap innan lunch. Han har blivit av med sin förkylning och nu är det bara framtänderna som ömmar lite grann. Den ena har kommit fram fint men den andra är lite mer envis.

I morse vaknade han klockan 07.00, precis som vanligt. Han har hittat bra rutiner här också, om han bara ville sova lite längre pass på nätterna bara. Han somnar om direkt men vill gärna komma intill och snutta lite innan. Känns som om jag ammat i evigheter snart. Jag har lite blandade känslor inför att sluta.

Nu springer vi om varandra här hemma, väskor ska packas, pass ska plockas fram och saker ska fixas innan vi alla åker. Skeppet går 16.00 lokal tid men vi ska borda på runt lunch. Allt ska göras i tid! Själv ser jag mycket fram emot denna lilla semester i semestern och i morgon bitti blir det lunch i Key West och förmodligen kommer jag även trycka i mig en Key Lime Pie. (när jag ändå är där)

Jag vet inte hur uppkopplingen på skeppet kommer att vara. Finns det någorlunda och inte är svindyrt blir det säkerligen ett inlägg de kommande dagarna. Annars blir det på fredag då vi kommer tillbaka.

Må så gott alla.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Tack för en härlig blogg, följt dig ett tag.
Ligger i samma fas som dig gällande amning och tipsar om följande sidor.
Fortsatt trevlig resa.

http://sagogrynet.wordpress.com/
http://ammavidare.blogspot.com/

Häls Sandra

Elin sa...

Trevligt med sol. Jag tog med svenska vädret tror jag :-(
Ha så kul på kryssningen!!

Vikal2 sa...

Det är så härligt att läsa om er resa :) det låter som att ni har det helt underbart & det ska ni ju bara ha!!
Sköt om er & hälsa..
Kram Viktoria

Norpan sa...

Åh, ni ser ut att ha det underbart!!!! :) Och vad härligt att få åka på kryssning. O lilla Marlon ser ut att trivas som fisken i vattnet :) Mys så mycket ni kan! Kram kram

No-one sa...

Ni ser ut att ha det härligt :-) Lövli!